Live Live

Bedrijfspand vol met materialen voor drugsbewerking

Gepubliceerd: Donderdag 04 augustus 2022 05:42

Bedrijfspand vol met materialen voor drugsbewerking

De politie doet nader onderzoek naar de materialen en de praktijken die in het pand kunnen hebben plaatsgevonden. 

Spijkenisse - Agenten die dinsdag een deurwaarder assisteerden bij een uitzetting, troffen in het pand een grote hoeveelheid materialen aan die waarschijnlijk gebruikt werden bij het vervaardigen dan wel bewerken van drugs. De materialen stonden in een bedrijfspand aan de Ir. Herman de Grootweg in Spijkenisse.

Een deurwaarder stond dinsdag 2 augustus voor de taak een huurder uit een bedrijfspand aan de ir. Herman de Grootweg te zetten. De politie was aanwezig ter assistentie. In het pand troffen zij jerrycans en andere materialen aan waarvan het vermoeden bestond dat deze gebruikt werden voor het maken dan wel bewerken van drugs. De Forensische Opsporing voerde een eerste onderzoek ter plaatse uit. Na het eerste onderzoek en het veiligstellen van onderzoeksmateriaal werd onder leiding van het LFO gezorgd voor veilige afvoer en vernietiging van de materialen.

De politie doet nader onderzoek naar de materialen, de praktijken die in het pand kunnen hebben plaatsgevonden en wie hiervoor verantwoordelijk kan zijn. Er is vooralsnog geen verdachte aangehouden.

Heeft u informatie die voor dit onderzoek van belang kan zijn, deel deze dan alstublieft via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier of anoniem via M. op 0800-7000.

Deel deze pagina: