Live Live

Beeldentuin Ravesteyn

Gepubliceerd: Vrijdag 07 juni 2019 10:08

Beeldentuin Ravesteyn

Rond de pinksterdagen wordt ieder jaar in Heenvliet een beeldentuin georganiseerd door de Stichting Stede en Vrije Heerlykheit.

Heenvliet 2019 – Beeldentuin Ravesteyn in Heenvliet is nog tot en met 16 juni a.s. te bezoeken. Een ronde over het landgoed met ruïne leidt langs zo'n 180 sculpturen, keramieken, glasobjecten en installaties van 22 kunstenaars.

Beeldentuin Ravesteyn is een initiatief van Stichting Stede & Vrye Heerlykheyt en heeft als doel genieten van kunst, cultuur en natuur. Uit de kaart- en kunstverkoop wordt o.a. het onderhoud aan de ruïne betaald.

Een bezoek aan de Beeldentuin start bij de ingang aan de Korte Welleweg in Heenvliet en kost € 6,-- voor volwassenen en € 2,-- voor kinderen. Na een rondgang door de tuin en ruïne kan er in de theetuin bij de Schaapskooi worden genoten van een drankje met een lekkernij.

De beeldentuin is nog tot en met 16 juni 2019 geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur (Op tweede pinksterdag is de tuin gesloten). Kijk voor meer informatie op: www.beeldentuinravesteyn.nl

Deel deze pagina: