Live Live

Bekend Nederland golft voor Afrika

Gepubliceerd: Woensdag 12 juni 2019 01:09

Bekend Nederland golft voor Afrika

De twee organisatoren van dit evenement, golfclub Kleiburg en de Vrienden van de Health Promoters, besloten dit jaar dat publiek ook mag komen kijken.

Brielle - Voor de derde keer organiseert de Stichting Vrienden van de Health Promoters een uniek golfevenement in Brielle. Deze keer is het compleet uitverkocht. 


Bekende Nederlanders verlenen massaal hun steun aan de Health Promoters. Dit jaar is publiek welkom om hen aan te komen aanmoedigen. Zo werken Willem 'Reim' Reimers, Koert-Jan de Bruijn, Willem van Hanegem, Tom Okker, Klaas Wilting, Winston Post, Olga Commandeur, Ramon Beuk, Ernst Daniel Smid, Steven Brunswijk, Willy van de Kerkhof, Betty Stöve, Nelli Cooman, Marco Bakker, Willeke van Ammelrooy, Diederik Jekel, Jon Karthaus, Peter Paul Muller en Jaan de Graaf met veel plezier mee aan dit jaarlijkse evenement.

De twee organisatoren van dit evenement, golfclub Kleiburg en de Vrienden van de Health Promoters, besloten dit jaar dat publiek ook mag komen kijken. Langs de zijkant via de fairways kan het publiek met de bekende Nederlanders meelopen. Men kan hen zelf zien afslaan en putten. Langs de fairways zijn zitgelegenheden gemaakt. Langs de baan wordt gecaterd.

Opbrengst voor Health Promoters
Health Promotion South Africa Trust is een non-profitorganisatie die in de townships van zuidelijk Afrika voorlichting en training geeft op het gebied van hygiëne, gezondheid en het voorkomen van ziekten. Nog altijd komen elk jaar duizenden mensen om, vooral kinderen, als gevolg van gebrekkige kennis over hygiëne. Een sterftecijfer dat drastisch omlaag kan door goede educatie over hygiëne en gezondheid.

Datum: vrijdag 14 juni 2019
Locatie: Golfclub Kleiburg in Brielle
Tijd: : Vanaf 13:00 uur starten de teams en het eindigt circa 18:00 uur

Deel deze pagina: