Live Live

Bekende oud-leden openen padelbanen LTV de Hartel

Maandag 17 juli 2023 21:49

Bekende oud-leden openen padelbanen LTV de Hartel

Bevriende verenigingen uit de regio, sponsors, relaties van LTV de Hartel en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd!

Spijkenisse - Vrijdag 28 juli is het eindelijk zover. Om 17.00 uur worden de drie padelbanen op sportcomplex ’t Klein Bos aan de Voorweg 2 in Spijkenisse officieel geopend!

 
Behalve wethouder Martijn Hamerslag (o.a. grondzaken en accommodaties) vervullen ook de oud-leden van LTV De Hartel Michel Viljeer en Uriël Maarsen daarbij een niet onbelangrijke rol.

Viljeer is werkzaam bij de Gemeente Rotterdam. Nederland leerde hem kennen via een filmpje dat viral ging toen hij Rotterdam sneeuwvrij probeerde te maken. Ook direct na het kampioensfeest van Feyenoord op de Coolsingel kwam hij uitgebreid in beeld en vooral aan het woord. Vanaf toen was het meteen duidelijk dat hij een eigen realitysoap moest krijgen bij SBS 6 en zo geschiedde.

Uriël Maarsen is de voormalig nummer één Padel van Nederland en zal in een demo-partijtje laten zien hoe de vanuit Mexico overgewaaide variant van het aloude tennis met een vleugje squash gespeeld kan worden. Maar tegen wie?

In ieder geval niet tegen voorzitter van LTV De Hartel Ad Wolterbeek want die is te druk met de openingshandeling. Bert de Winter dan? De voorzitter van de afdeling padel slaat zelf graag een balletje, maar tegen de voormalige nummer 1 maakt hij weinig kans.

Wat wel zeker is dat padel een volwaardige outdoor activiteit belooft te worden binnen LTV De Hartel, zonder dat er twee van elkaar losstaande clubjes ontstaan.

Wolterbeek daarover: ‘Wij zien het als een mooie aanvulling op het reeds bestaande concept binnen de vereniging. Je kunt kiezen om één of beide te spelen. Onze leden kijken er in ieder geval reikhalzend naar uit.’

Bevriende verenigingen uit de regio, sponsors, relaties van LTV de Hartel en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd vrijdag 28 juli op 17.00 uur aanwezig te zijn. ‘Met elkaar heffen we dan het glas op een mooie nieuwe impuls voor onze vereniging’ zo laat secretaris Mieke van der Logt tot slot weten.

Deel deze pagina: