Live Live

Belang van Nissewaard gaat jongeren steunen

Gepubliceerd: Woensdag 01 september 2021 16:37

Belang van Nissewaard gaat jongeren steunen

Belang van Nissewaard staat belangeloos voor jongeren klaar om hen te helpen aan een betaalde baan.

Nissewaard - Het politiek platform ‘Belang van Nissewaard’ gaat jongeren helpen die moeite hebben om aan een betaalde baan te komen. De jongeren afdeling ‘Jongeren belang’ met aan het roer Mitchell Reina en Nadia van Selm als ervaringsdeskundigen helpen jou hierbij graag op weg.

Op zondag 5 september aanstaande is er een sollicitatietraining onder begeleiding van Nadia en Mitchell en kunnen jongeren met vragen omtrent solliciteren, het maken van een CV etc. hier terecht. Dus ben jij op zoek naar een vaste of parttime baan, stageplek maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen, dan staat Belang van Nissewaard belangeloos voor jullie klaar.

De bijeenkomst is gratis en zal plaatsvinden in een gezellige, huiselijke ongedwongen sfeer in Spijkenisse. Bent u ondernemer en op zoek naar personeel bijvoorbeeld schoolverlaters, vakantie/weekendkrachten of heeft u stageplekken te vergeven laat het hen weten. Zij gaan graag met u in gesprek! Indien jij je aan wilt melden stuur dan voor 5 september een email naar: nadiaselm@gmail.com en zij zorgen voor jouw uitnodiging.

Deel deze pagina: