Live Live

Belang van Nissewaard krijgt registratie

Gepubliceerd: Maandag 08 november 2021 17:40

Belang van Nissewaard krijgt registratie

Tweede Kamerlid Wybren van Haga laat weten blij te zijn met de samenwerking met Belang van Nissewaard. 

Nissewaard - Belang van Nissewaard doet nu definitief mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart aanstaande. Dat maakte fractievoorzitter Peter van der Velden bekend.

Om als Belang van Nissewaard mee te doen, stelde het lokale centrale stembureau, bestaande uit burgemeester Foort van Oosten, wethouder Mijnans, en Nissewaard Lokaal voorman Chris Hottentot, dat Belang van Nissewaard goedkeuring moest hebben van Wybren van Haga van Belang van Nederland.

“Vorige week heb ik Van Haga ontmoet en het werd een geweldige ontmoeting, waarin buiten de toestemming om de naam te voeren gelijk een strategische samenwerking werd overeengekomen. Deze samenwerking geeft ons, naast de goeie samenwerking met de grootste lokale partijen in Rotterdam en Den Haag die ons een luisterend oor in de MRDH geven, ook ogen en oren in het nationale parlement”, aldus Van der Velden.

“ We kunnen nu als meest gehoorde en benaderbare lokale en leidende oppositie partij, Nissewaard niet alleen op het eiland sterk vertegenwoordigen, maar ook de banden aanhalen met de belangrijkste reuzen in de regio en ook in de provincie en zelfs landelijk invloed uitoefenen”.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga laat weten blij te zijn met de samenwerking met Belang van Nissewaard, en steunt de ambities van Peter van der Velden en zijn gehele achterban. “We gaan ervan uit dat Peter en zijn team in maart 2022 de grootste partij wordt en bestuursdeelname in een nieuw te vormen college afdwingt.”

Op 22 november organiseert Belang van Nissewaard een ondernemersvergadering in haar partijkantoor, Samen van Belang, in het hart van ons mooie dorp, met landelijke en lokale insprekers. Wil je ook aanwezig zijn neem dan contact op middels info@belangvannissewaard.info Er zijn geen kosten aan verbonden, voor koffie thee en limonade wordt gezorgd, met achteraf een hapje en drankje in de aangrenzende horeca.

Deel deze pagina: