Live Live

Belastingspreekuur

Gepubliceerd: Vrijdag 19 februari 2021 13:41

Belastingspreekuur

Meld je vast aan, zodra de bibliotheek weer open gaat, nemen ze contact met je op voor het maken van een afspraak.

Nissewaard - Bibliotheek de Boekenberg vindt het belangrijk dat inwoners zelfstandig hun zaken kunnen regelen, ook het invullen van de belastingaangifte. Daarom wordt er elk jaar een belastingspreekuur georganiseerd met Stichting Welzijn Ouderen Spijkenisse. Zodra de bibliotheek weer open mag, zal dit spreekuur starten. Je kunt je alvast opgeven zodat je zeker bent van een plek.

Belastingspreekuur

Het belastingspreekuur is bedoeld voor alle inwoners van Nissewaard. Wel zijn er een aantal voorwaarden om hier gebruik van te kunnen maken. Als alleenstaande mag je jaarinkomen niet hoger zijn dan € 35.000,-. Als er sprake is van een gezamenlijk inkomen dan is het maximum € 52.000,-. Ook mag je niet meer dan € 31.000,- aan eigen vermogen hebben.

Je ontvangt van te voren een lijst met alle informatie en documenten die je naar de afspraak moet meenemen. Meld je alvast aan via 0181-616622 of mkempers@deboekenberg.nl. Zodra de bibliotheek weer open gaat, nemen ze contact met je op voor het maken van een afspraak. Het belastingspreekuur staat gepland op een aantal donderdagen in maart en april van 15.00 tot 19.00 uur. Voor leden is het spreekuur gratis, niet-leden betalen € 2,50 administratiekosten.

Belastingcomputers

Heb je geen computer of internet thuis maar wil je wel de belastingaangifte invullen? Maak dan gebruik van de speciale belastingcomputers in Bibliotheek de Boekenberg. In een beveiligde omgeving kun je zelfstandig de aangifte invullen en versturen. Ook hiervoor maak je vooraf een afspraak.

Deel deze pagina: