Live Live

Benefietavond voor slachtoffers Lombok

Gepubliceerd: Maandag 03 december 2018 18:15

Benefietavond voor slachtoffers Lombok

Café de Rolleman in Spijkenisse organiseert een benefietavond voor de slachtoffers van de aardbevingen in Lombok in Indonesië. 

Spijkenisse - Het is al enige tijd geleden dat het Indonesische eiland Lombok werd getroffen door een aardbeving. Er werd in de media toen volop aandacht geschonken aan deze ramp, maar nu schenkt men er nauwelijks aandacht meer aan. Maar er zijn nog steeds slachtoffers die nauwelijks hulp hebben ontvangen.

Het is daarom dat café de Rolleman in Spijkenisse een benefietavond organiseert om weer geld in te zamelen voor slachtoffers van deze ramp. Om deze actie tot een succes te maken, zoeken zij nog mensen die willen sponsoren. Ook denken zij aan mensen die Indonesische hapjes willen maken. Verder zoeken ze ook nog muzikanten die belangeloos deze avond muzikaal willen invullen.

De avond wordt gehouden op zaterdag 15 december, aanvang 20.00 uur. Voor inlichtingen kan men zich melden bij Albert Neef, tel 0652063432 of in café de Rolleman, Zwanenhoek 82 Spijkenisse, tel 0648832250.

Deel deze pagina: