Live Live

Benefietconcert Ger Vos voor Hospice de Waterlelie

Woensdag 03 januari 2024 09:24

Benefietconcert Ger Vos voor Hospice de Waterlelie

Spijkenisse - Mede dankzij uw hulp, belooft het een uniek benefietconcert te worden waarbij alle opbrengsten ten gunste zijn van de hospice.

Hospice de Waterlelie is een kleinschalige hospice en wordt gevestigd op een nieuwe locatie in Spijkenisse.

Op initiatief van Debby Hoffmann, vrijwilligster bij de hospice, organiseert zij in samenwerking met Ger Vos en theater De Stoep op dinsdag 20 februari 2024 een benefietconcert voor de nieuwe inrichting van de hospice.

De combinatie van het zakenleven en met hulp van sponsoren in actie voor de hospice, maakt het mogelijk om mensen in de laatste levensfase zo comfortabel mogelijk te laten zijn met de juiste zorg en aandacht in een aangename omgeving.

U kunt met uw bedrijf daarbij uw steentje bijdragen door uw logo te presenteren op de logowall op de avond van 20 februari 2024 in theater de Stoep in Spijkenisse. Deze logosponsoring bedraagt €500,00 (ex BTW) per logo, inclusief twee stoelen.

Mede dankzij uw hulp, belooft het een uniek benefietconcert te worden waarbij alle opbrengsten ten gunste zijn van de hospice. U wordt getrakteerd op onvergetelijke evergreens zoals u van Ger gewend bent maar ook hedendaagse muziek zal deze avond in actie voor hospice de Waterlelie onvergetelijk maken. Ger zal worden begeleid door zijn eigen band onder leiding van Co Vergouwen. Voor meer informatie inzake de logosponsoring, kunt u contact opnemen via annemieke@gervos.com.

Via de website van De Stoep bestelt u snel en eenvoudig uw kaarten al vanaf €37,50.

Foto: MdN

Deel deze pagina: