Live Live

Benefietwedstrijd voor jongeren met mentale problemen

Dinsdag 22 februari 2022 14:12

Benefietwedstrijd voor jongeren met mentale problemen

Studenten van het Zadkine organiseren een benefietwedstrijd om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor Young Minds.

Geervliet - Woensdag 23 februari om 20:00 wordt op sportpark Guldeland in Geervliet een benefietwedstrijd gespeeld tussen Creators FC en Zadkine Young Minds. In het team Creators FC zitten verschillende vloggers, zoals De Bankzitters (Matthy, Robbie en Raoul), Defano Holwijn en Glenn Helder.

Zij spelen tegen het team van tweedejaars van de opleiding Sportmarketing van het Zadkine. Bij een tragische gebeurtenis in oktober 2021 stapte een klasgenoot uit het leven. Daarom besloten de studenten van het Zadkine om een benefietwedstrijd te organiseren om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor Young Minds.

Young Minds is een goed doel wat opkomt voor jongeren met mentale problemen. Ze willen meer informatie bieden en onderzoek doen naar dit probleem. Naast de benefietwedstrijd nemen studenten en docenten later dit jaar deel aan de NN Marathon Rotterdam om geld in te zamelen.

De organisatie laat aan LINQ Media weten dat er nog maar een paar kaarten beschikbaar zijn, dus wees er snel bij! Mocht je woensdag niet kunnen, kan je altijd nog doneren op de actiepagina van
www.starteeneigenevenement.doemeemetmind.nl/team/zadkine-young-minds

Kaartjes voor de benefietwedstrijd zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/youngminds en kosten 7,50 euro per stuk.

Deel deze pagina: