Live Live

Bent u nog op zoek naar een origineel cadeau?

Zaterdag 17 december 2022 18:43

Bent u nog op zoek naar een origineel cadeau?

Voornes Opstapbus heeft als doel uitjes aan te bieden voor senioren teneinde nieuwe contacten op te doen en fijne herinneringen te maken.

Westvoorne/Brielle - Vind u het soms ook moeilijk een origineel cadeau te bedenken? Denk dan eens aan een cadeaubon van Voornes Opstapbus, dan kan de ontvanger zelf een uitje uitzoeken.

Iedere twee maanden stellen zij een leuk en afwisselend programma samen speciaal voor senioren uit Westvoorne & Brielle die er op uit willen. In Voornes Opstapbus is plaats voor een chauffeur, een begeleider en 7 passagiers. Eventuele opvouwbare rollators kunnen achterin geplaatst worden.

Alle uitjes worden verzorgd door vrijwilligers. Deelnemers wordt thuis opgehaald en weer veilig thuis gebracht. Hun enthousiaste vrijwilligers zorgen ervoor dat ieder uitje een fijne herinnering wordt.

De cadeaubonnen zijn leuk ingepakt en eventueel met een opvouwbaar tasje verkrijgbaar bij:
Brielle – ’t Doosje van Lobs
Oostvoorne – Bruna
Rockanje – De Jongens
Rockanje – Bij tante Agaath

Wilt u wel mee maar ontbreekt het u aan financiële middelen? De gemeente Westvoorne ondersteunt minder draagkrachtigen middels het participatiepakket. Dit pakket is bedoeld voor inwoners uit Westvoorne van 18 jaar en ouder. U heeft dan recht op maximaal € 100,- per jaar als vergoeding voor specifieke uitgaven. Deze uitjes komen in aanmerking voor een vergoeding.

Voor meer informatie kunt u kijken op hun website voornesopstapbus.nl of als u liever persoonlijk contact wenst, dan is de coördinator, Anneke Luijendijk telefonisch bereikbaar op maandag van 12.00 – 13.00 en dinsdag en donderdag van 18.30 – 19.30 op nummer 06 – 181 182 62.

Deel deze pagina: