Live Live

Bevrijdingsfestival Brielle geannuleerd

Gepubliceerd: Donderdag 12 april 2018 19:13

Bevrijdingsfestival Brielle geannuleerd

Vanwege de strenge eisen voor het Bevrijdingsfestival Brielle heeft de organisatie het evenement definitief geannuleerd. 

Brielle - De Stichting Bevrijdingsfestival Brielle heeft donderdagmiddag bekend gemaakt dat het Bevrijdingsfestival Brielle dat dit jaar gepland stond van 4-6 mei helaas niet meer door kan gaan. Het festival gaat ook geen vervolg meer krijgen.

Reden is dat volgens de organisatie de toepassing van de wet- en regelgeving door de afdeling Bijzondere Wetten / Korpschef taken (Politie Rotterdam) hen een nieuw te organiseren festival onmogelijk maakt, door hen eisen op te leggen die op dit moment in het organisatietraject niet te faciliteren zijn.

Ook zijn ze volgens de organisatie in deze regio extreem zwaar ten opzichte van dezelfde evenementen elders in het land. Dit zou gaan betekenen dat veel van de deelnemers niet aan de in de vergunning gestelde voorwaarden zouden kunnen voldoen. Met name door het late moment waarop dit gebeurd is, zijn zij niet meer in de gelegenheid om hieraan te voldoen op de juiste manier.

Deel deze pagina: