Live Live

Bianca Verwijs uit gemeenteraad Nissewaard

Gepubliceerd: Vrijdag 06 november 2020 17:49

Bianca Verwijs uit gemeenteraad Nissewaard

De fractie van ONS Nissewaard neemt met pijn in het hart afscheid van Bianca Verwijs uit Abbenbroek.

Nissewaard - ONS-raadslid Bianca Verwijs treedt noodgedwongen uit de gemeenteraad van Nissewaard vanwege aanhoudende gezondheidsproblemen. ONS-er Robert Vis volgt haar definitief op.

Bianca kampt al geruime tijd met fysieke problemen en kan daardoor het raadslidmaatschap niet meer invullen zoals ze dat tot nu toe heeft gedaan. Bianca heeft zelf, en in goed overleg, besloten om deze raadsperiode niet meer terug te keren in de raad en zich volledig op haar herstel te richten. De afgelopen maanden is zij al tijdelijk vervangen door Robert Vis uit Hekelingen.

Bianca is in januari 2015 in de toen nieuwe gemeente Nissewaard in de raad gekomen voor ONS Nissewaard. Hierin heeft zij zich ingezet om bewoners en organisaties met de politiek te verbinden. In haar eerste raadsperiode heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd in de verbinding tussen het stadse Spijkenisse en de landelijke kernen. We gaan de positieve inbreng van Bianca missen.

Fractievoorzitter Jeroen Postma: “Wij bedanken Bianca namens de fractie voor alles wat ze voor deze gemeente en de lokale partij heeft gedaan. Het herstel van Bianca staat nu echter voorop, daar wensen wij haar alle goeds bij. Met Robert is haar opvolging in goede handen. Hij heeft Bianca de afgelopen maanden al met verve tijdelijk vervangen.”

Deel deze pagina: