Live Live

Bieb zoekt kinderbestuur

Gepubliceerd: Dinsdag 22 augustus 2017 18:56

Bieb zoekt kinderbestuur

Bibliotheek de Boekenberg is per direct op zoek naar enthousiaste kinderen voor het kinderbestuur.

Spijkenisse - Wie weet nou beter wat kinderen willen, dan kinderen zelf. Precies om die reden is Bibliotheek de Boekenberg per direct op zoek naar enthousiaste kinderen voor het kinderbestuur.

Ben je tussen de 9 en 12 jaar? En weet jij de leukste kinderactiviteiten te bedenken voor in de bieb? Dan zijn we op zoek naar jou! Eens per maand komt het kinderbestuur samen om te brainstormen. Wat kan de bibliotheek beter doen, welke boeken mis je, welke activiteiten mogen niet ontbreken? Samen gaan jullie deze vragen beantwoorden.

Ook krijg je de kans om mee te lopen met het personeel van de Boekenberg en ontdek je hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Je mag gratis een cursus vloggen volgen en plaatst na elke vergadering een vlog over de bieb of je favoriete boeken. Daarnaast word je de baas van het instagramaccount van het kinderbestuur.

Interesse?

Durf je deze uitdaging aan? Mail ons dan uiterlijk vrijdag 15 september! Je kunt een sollicitatiebrief, verhaal of gedicht schrijven, maar ook een vlog opnemen of in een tekening of stripverhaal uitleggen waarom jij zo goed bij het kinderbestuur past. Wees creatief en verras ons! Wij kijken er naar uit.

Wil je meer informatie of solliciteren stuur dan een mail naar kinderbestuur@deboekenberg.nl

Deel deze pagina: