Live Live

Bijeenkomst Mantelzorgers

Gepubliceerd: Vrijdag 04 november 2022 12:29

Bijeenkomst Mantelzorgers

Er komt een ervaringsdeskundige vertellen hoe hij zelf zijn vakantie in combinatie met zorg organiseert.

Spijkenisse - Op dinsdagavond 8 november is er weer een bijeenkomst voor Mantelzorgers in ontmoetingsruimte de Mei. Het Steunpunt Mantelzorg van de SWO organiseert deze avond met het thema: Vakanties met zorg.

Zo aan het einde van jaar is het wellicht weer tijd voor nieuwe vakantieplannen. Vandaar dat ze dit thema vanuit verschillende hoeken willen belichten.

Er komt een ervaringsdeskundige vertellen hoe hij zelf zijn vakantie in combinatie met zorg organiseert. Daarnaast komen er ook sprekers van Stichting Allegoeds en het Vakantiebureau, die verzorgde vakanties aanbieden.

Natuurlijk is er veel gelegenheid tot het stellen van vragen, kan men tips krijgen van elkaar en is er materiaal ter inspiratie aanwezig over vakanties voor de komende tijd.

Wilt u hier tips en adviezen over krijgen of bent u nieuwsgierig naar deze bijeenkomst dan bent u van harte welkom. Deelname is gratis.

De bijeenkomst duurt van 19.30 – 21.00 uur en vindt plaats in de Ontmoetingsruimte “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open om 19.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse, onderdeel van SWO, via telefoon (0181) 695 255 of mailen naar Ria Vliegenthart: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl of Yvonne Tjung: y.tjung@swospijkenisse.nl.

Deel deze pagina: