Live Live

Bijeenkomst met speciale gast Wybren van Haga

Gepubliceerd: Donderdag 02 december 2021 13:11

Bijeenkomst met speciale gast Wybren van Haga

Wybren benadrukte dat hij niets meer wil dan dat alle burgers en ondernemers in ons land een mooi en fijn eigen leven moeten kunnen leven.

Nissewaard - Afgelopen week heeft ‘Belang van Nissewaard’ een ondernemersvergadering georganiseerd in haar partijkantoor aan de Noordkade in Spijkenisse met als speciale gastspreker het Tweede Kamerlid en ondernemer Wybren van Haga alsook gastspreker de Nissewaardse horecaondernemer Claire Duizendstra (“Ome Jannes” Spijkenisse).

Het aantal bezoekers en het enthousiasme van de aanwezigen was overweldigend. Fractievoorzitter Peter van der Velden kan zeer tevreden terugkijken op een geslaagd event.

Wybren van Haga gaf in duidelijke taal weer waar de schoen wringt in velen gemeenten en met name in Nissewaard. Wybren benadrukte dat hij niets meer wil dan dat alle burgers en ondernemers in ons land een mooi en fijn eigen leven moeten kunnen leven, goed moeten kunnen wonen en werken en hun idealen moeten kunnen nastreven.

Ook moeten ze hun kinderen kunnen bieden wat zij nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen, hun eigen gezinnen kunnen stichten en ook voor een goede oude dag kunnen zorgen.

Deel deze pagina: