Live Live

Bijna 100 stembureaus op Voorne-Putten

Woensdag 15 november 2023 12:15

Bijna 100 stembureaus op Voorne-Putten

Voorne-Putten - Op 22 november mogen we weer naar de stembus voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer.

Voorne-Putten - Over precies een week staan de verkiezingen voor de Tweede Kamer op het programma. Tussen 07:30 uur en 21:00 uur is het ook in onze regio mogelijk om te stemmen bij in totaal 96 verschillende stembureaus.

In de gemeente Nissewaard zijn er in totaal 60 stembureaus. Het is voor inwoners van de gemeente mogelijk om te stemmen in Spijkenisse, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland en Simonshaven.

Ook zijn er in Nissewaard verschillende mobiele stembureaus te vinden. Een overzicht van alle stemlokalen in Nissewaard vind je op http://www.nissewaard.nl/.../verkiezingen_to-1/stembureaus.

De gemeente Voorne aan Zee telt dit jaar 36 stembureaus waar inwoners terecht kunnen om te stemmen. Ook deze locaties zijn van 07:30 uur tot 21:00 uur geopend op woensdag 22 november.

De stemlokalen in Voorne aan Zee bevinden zich onder andere in Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne, Rockanje en Tinte. Een overzicht van alle stemlokalen in Voorne aan Zee vind je op www.voorneaanzee.nl/stemlokalen.

Deel deze pagina: