Live Live

BOA’s en wijkagenten organiseren inloop

Gepubliceerd: Donderdag 08 november 2018 13:53

BOA’s en wijkagenten organiseren inloop

De BOA’s en wijkagenten bieden hiermee inwoners de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken.

Brielle - De Brielse BOA’s en wijkagenten organiseren op 14 november 2018 een inloopmiddag en –avond voor inwoners van Brielle, Vierpolders en Zwartewaal. Inwoners zijn van 13:00 – 17:00 uur en 18:30 – 21:00 uur welkom in de Brielse Tafel. Adres: Markt 2 in Brielle.

Handhaving en veiligheid

De BOA’s en wijkagenten bieden inwoners de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken. Ook gaan zij met inwoners in gesprek over handhaving & veiligheid in Brielle en zaken die zij in hun alledaagse werk tegenkomen. Inwoners mogen hun vragen, zorgen en suggesties delen. Gemeente Brielle en de politie willen zoveel mogelijk inwoners de gelegenheid geven om naar de Brielse Tafel te komen. Om die reden er niet alleen ’s middags maar ook ’s avonds een openstelling.

Opleiding tot BOA

Sinds vorig jaar zijn de Brielse BOA’s erkende praktijkbegeleiders ‘publieke veiligheid’. Met deze titel mogen zij stagiaires begeleiden. Een van de oud stagiaires (student Handhaver toezicht en veiligheid + Politie) geeft om 19:00 uur een presentatie. Hij vertelt daarbij iets over de opleiding, zijn ervaring als student en stagiair bij gemeente Brielle. Interessant voor jonge inwoners van Brielle die overwegen de opleiding te volgen.

BOA’s op Instagram

Binnenkort zijn de BOA’s van gemeente Brielle te volgen op Instagram via ‘handhavingbrielle’. Hierop delen zij informatie en andere zaken die zij tegenkomen in de gemeente.

Deel deze pagina: