Live Live

Boeken- en platenmarkt

Gepubliceerd: Zaterdag 18 januari 2020 20:07

Boeken- en platenmarkt

Zoals gebruikelijk gaat de opbrengst van deze markt naar de stichting 'Kinderen in de Knel'. 

Rockanje - Zaterdag 25 januari wordt er een boeken- en platenmarkt gehouden voor KINDEREN IN DE KNEL. Er zijn heel veel lp's, boeken en cd's en dvd's binnen gekomen uit verzamelingen van particulieren.

Bij de lp's is ook een groot aantal 78 toerenplaten (meeste klassiek). Bij de lp's klassieke en veel populaire muziek. Onder de binnen gekomen boeken zijn veel thrillers en romans, maar ook allerlei andere lees- en hobbyboeken. Aanbieding: de meeste romans of thrillers 3 kopen en maar 2 betalen. Verder staan de kasten vol met diverse boeken en ook zijn er heel veel dozen met leesboeken. Er is ook een groot aantal legpuzzels bij gekomen.

U bent uitgenodigd om te komen zoeken naar dingen waar uw belangstelling naar uit gaat. Zoals gebruikelijk gaat de volledige opbrengst naar KINDEREN IN DE KNEL. Dit jaar is dat een project in Pretoria Zuid-Afrika waar veel kinderen in heel slechte omstandigheden leven. Op deze markt worden ook weer de prachtige zelfgemaakte kaarsen verkocht. De mooie wenskaarten zullen deze dag ook niet ontbreken.

Op de boeken- en platenmarkt kunt u terecht van 10 – 15 uur. Komt u ook? Koffie of thee is gratis. Het is allemaal te bekijken op Hoogvlietlaan 23 in Rockanje. Inleveren van boeken en andere verkoopbare spullen kan tijdens de boekenmarkt of op afspraak via tel. 0181403749.

Deel deze pagina: