Live Live

BoekStartdag

Gepubliceerd: Dinsdag 31 mei 2022 15:45

BoekStartdag

Kom jij het voorleesplezier ervaren met je kinderen?

Regio - Op zaterdag 11 juni 2022 organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de tweede keer een landelijke BoekStartdag. Het Team Jeugd & Educatie genaamd het ‘Biebteam’ is onderdeel van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Bibliotheek de Boekenberg en slaan hun handen in één om voor te lezen op 4 locaties in de regio. We brengen het leesplezier vanuit de bibliotheken mee naar buiten!

Onze voorleesconsulenten van het Biebteam lezen graag voor aan baby’s en peuters omdat voorlezen niet vroeg genoeg kan beginnen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het vroeg starten met voorlezen de taal- en spraakontwikkeling van je kind stimuleert.

Locaties

Op zaterdag 11 juni en zondag 12 juni zullen de voorleesconsulenten van het Biebteam op 4 locaties aanwezig zijn om voor te lezen! Aanmelden is niet nodig, we zien je graag op een van de locaties:

  • Bij de Bibliotheek in Brielle op de jeugdafdeling van 10:00 uur tot 12:00 uur op zaterdag 11 juni
  • Bij Speeltuin De Blije wei in Middelharnis van 11:00 uur tot 14:00 uur op zaterdag 11 juni. Na afloop kun je aanschuiven bij de horeca op locatie voor een passend arrangement.
  • Bij Kinderboederij De Trotse Pauw in Spijkenisse van 14:00 uur tot 16:00 uur op zaterdag 11 juni
  • Bij Kinderboederij Kerkestee in Hellevoetsluis van 11:00 tot 15 uur op zondag 12 juni

Tijdens deze dagen kun je een BoekStart Waardebon bemachtigen en verzilveren in een van de locaties van de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Bibliotheek de Boekenberg. Met deze waardebon krijg je een BoekStartkoffertje die je gratis in een van de gewenste locaties kunt ophalen! 


Deel deze pagina: