Live Live

Botlekweg bij Rozenburg tijdelijk afgesloten

Zondag 05 november 2023 17:53

Botlekweg bij Rozenburg tijdelijk afgesloten

Regio - Tijdens deze tijdelijke afsluiting herstelt bouwconsortium BAAK de Botlekweg bij Rozenburg.

Regio - Van maandag 13 november 07.00 uur tot en met vrijdag 8 december 19.00 uur is de Botlekweg bij Rozenburg afgesloten wegens werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding. De weg is dicht op het deel tussen de Trentweg en de Droespolderweg. Automobilisten worden omgeleid. (Brom)fietsers en OV-bussen worden langs de afgesloten weg geleid.

Tijdens de afsluiting herstelt bouwconsortium BAAK de Botlekweg. Eerder dit jaar was het kruispunt van de Droespolderweg en de Botlekweg al verlegd en nu wordt de Botlekweg aan deze nieuwe situatie aangepast. De werkzaamheden vinden overdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur plaats en kunnen hoorbaar zijn in de omgeving.

Omleidingen

Vanwege de afsluiting van de Botlekweg is afrit 14 vanaf de A15 is afgesloten.

Verkeer op de A15 vanuit Rotterdam wordt omgeleid via afrit 13 Rozenburg en de Droespolderweg.Verkeer op de A15 vanuit Maasvlakte wordt omgeleid via afrit 12 Brielle, Calandbrug en Droespolderweg.Verkeer op de N57 vanuit Voorne-Putten wordt omgeleid via de Calandbrug en de Droespolderweg.Vanaf de Trentweg wordt verkeer omgeleid via de Theemsweg, Rozenburgse Sluis, Calandbrug en Droespolderweg.Verkeer vanuit Rozenburg wordt omgeleid via de Droespolderweg naar oprit 13 Rozenburg.

Blankenburgverbinding

De Blankenburgverbinding is een nieuwe snelweg, de A24, die de A20 bij Vlaardingen verbindt met de A15 bij Rozenburg. Meer informatie over het project vindt u op www.blankenburgverbinding.nl.

Deel deze pagina: