Live Live

Bouwen aan nieuwe gemeente Voorne aan Zee

Woensdag 13 april 2022 14:40

Bouwen aan nieuwe gemeente Voorne aan Zee

Dit voorjaar vragen ze inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen om actief met hen mee te bouwen aan de nieuwe gemeente.

Voorne aan Zee - De voorbereidingen voor de fusie tussen de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne naar de gemeente Voorne aan Zee zijn in volle gang. Inmiddels is de kwartiermaker en beoogd gemeentesecretaris Vincent Florijn aan de slag.

Op 20 april nemen de drie gemeenteraden een besluit over de opgestelde besturingsvisie, dienstverleningsvisie en I-visie (Informatie-visie). Daarmee kunnen ze bijvoorbeeld verder bouwen aan de dienstverlening van de nieuwe gemeente. Deze visiedocumenten zijn te vinden op de fusie website www.naar1gemeenteopvoorne.nl bij de agendastukken van de fusiecommissie.

Dit voorjaar vragen ze inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen om actief met hen mee te bouwen aan de nieuwe gemeente. Dit zullen ze doen voor de uitwerking van de dienstverlening, de communicatie, de identiteit van de nieuwe gemeente en de participatie.

Bouw mee aan Voorne aan Zee! Wilt u meer weten over de fusie kijk dan op www.naar1gemeenteopvoorne.nl

Deel deze pagina: