Live Live

BREStheater: Randall!

Gepubliceerd: Maandag 16 november 2020 13:25

BREStheater: Randall!

Op zaterdag 28 november komt Randall terug naar BREStheater in Brielle!

Brielle - Begin oktober stond Randall voor het eerst in BREStheater. Hij verkocht razendsnel de twee geplande voorstellingen uit, dus wilde hij een extra avond komen spelen. Helaas gooide de nieuwe coronamaatregel van maximaal 30 personen roet in het eten.

De extra voorstellingen werden gebruikt om de gasten van de uitverkochte voorstellingen over te verdelen. Dit had als gevolg dat een aantal mensen achter het net visten en niet bij de voorstelling konden zijn. Maar niet getreurd, want op zaterdag 28 november komt Randall terug naar BREStheater!

In zijn voorstelling ‘Hou op met mij’ ontmoet je Randall, de rustige persoon achter zijn Positieve Energie die hij nu op een intieme, persoonlijke manier zal delen. "Hou op met mij" is een compilatie van Words, in verschillende vormen, gebracht met veel positieve energie. Met een traan en een lach word je door deze rasentertainer geroerd.

Zelfde show, zelfde positiviteit! Dus niet alleen Randall, maar ook het Maerlant Collective en de band DOUSLEAF zijn weer van de partij. Ben je klaar met die negativiteit in het nieuws? Zit je in een sleur na deze rare periode? Hou op met mij! En kom voor een portie positieve energie naar de voorstelling!

Kaartverkoop start op woensdag 18 november via de website: www.brestheater.nl

Deel deze pagina: