Live Live

Bric á Brac snuffelmarkt

Gepubliceerd: Vrijdag 28 juni 2019 12:28

Bric á Brac snuffelmarkt

Of je nou simpelweg voor tweedehands spullen gaat of meer op zoek bent naar antiek, brocante en curiosa: er is voor ieder wat te snuffelen. 

Hellevoetsluis - Op zondag 7 juli wordt er een ‘Bric a Brac’ markt gehouden op de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. Op het plein bij Albert Heijn en de apotheek wordt een speciaal gedeelte gereserveerd voor deze markt. Je kunt hier brocante, curiosa, artikelen uit grootmoedertijd, zolderopruimingen en tal van andere veelal gebruikte goederen vinden.

Ook hobbyisten die door hen zelf vervaardigde artikelen willen verkopen, etc. kunnen inschrijven voor deze markt, het gaat dan om unieke artikelen of kleine, ambachtelijk vervaardigde series en dus niet om massaproductie! Lekker chaotisch, gezellig en alles door elkaar.

Bric à Brac is een uit het Frans afkomstige uitdrukking die betrekking heeft op een verzameling van allerhande, meest goedkope, kleine voorwerpen en snuisterijen die doorgaans niets met elkaar van doen hebben. Het woord betekent zoiets als van hier en van daar ofwel: overal vandaan gesleept.

De voorwerpen waar het om gaat hebben in het algemeen geen of nauwelijks gebruikswaarde meer, maar dienen ertoe om b.v. het interieur te verfraaien. Of je nou simpelweg voor tweedehands spullen gaat of meer op zoek bent naar antiek, brocante en curiosa: er is voor ieder wat te snuffelen tussen de kunst en kitsch en allerhande bruikbare oude spullen.

De vlooienmarkt in Hellevoetsluis is voor het publiek geopend van 12.00 tot ± 17.00 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie, tel 0181 – 313742 of www.vlooienmarkt-hellevoetsluis.nl of onze Facebook pagina https://www.facebook.com/markten.kwekel

De volgende Bric á Brac Snuffelmarkt -eveneens in De Struytse Hoeck- wordt gehouden op zondag 4 augustus.

Deel deze pagina: