Live Live

Brielle Achter de Voordeur!

Gepubliceerd: Dinsdag 25 juni 2019 16:03

Brielle Achter de Voordeur!

U herkent de locaties aan de banier voor de deur, de toegang is overal gratis.

Brielle - Zaterdag a.s. kunt u op zo.n 20 locaties in de binnenstad van Brielle genieten van verrassende voorstellingen en presentaties, van theater tot dans, van muziek tot film.

Om 12.00 uur is op de Markt de feestelijke opening van het evenement. Dan presenteert Mario Cramer een aantal korte impressies met de artiesten die zijn te zien en te horen in de loop van de middag. Om 16.15 u. wordt de dag al even feestelijk afgesloten op de Markt met een optreden van Sound Waves!

Ook op de Markt is er de hele middag Open Voordeur, een podium voor iedereen die iets wil spelen of zingen of vertellen of.... Kom gewoon naar de Markt! In de Sjoel aan de Turfkade staat de vleugel centraal. Er zijn bijzondere optredens van geweldige muzikanten, maar er is ook gelegenheid voor amateurs om 's een keer op een echte vleugel te spelen! Pak je kans en kom langs. Presentatie: Cees Beukema.

De routekaart met alle voorstellingen en locaties is te bekijken op www.cultuurwebbrielle.nl en is in Brielle gratis te verkrijgen bij het museum, bij winkels en horeca-bedrijven en op 29 juni ook op straat en op de locaties van de voorstellingen. U herkent de locaties aan de banier voor de deur. De toegang is overal gratis.

Brielle Achter de Voordeur wordt georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur. Meer informatie over onze activiteiten kunt u zien en lezen op de website www.cultuurwebbrielle.nl. Volg ons ook op Twitter en like ons op Facebook.

Deel deze pagina: