Live Live

Brielle bruist op laatste dag in augustus

Gepubliceerd: Zondag 01 september 2019 23:04

Brielle bruist op laatste dag in augustus

Op misschien wel een van de laatste nazomerse mooie dagen, bruiste het in de Brielse binnenstad van de activiteiten. 

Brielle - Op de laatste zaterdag van augustus stond Brielle weer bol van de activiteiten. Van 11.00 tot 17.00 uur was er in de hele binnenstad van alles te beleven en ontdekken voor jong en oud! De historische binnenhaven van Brielle had dit jaar een extra uitgebreid activiteitenprogramma. Ook was er een American-style kade ingericht vol trucks en motoren. 


Meer dan 40 kunstenaars met elk een eigen stijl en specialisatie stelden in en op het plein voor de Sint-Catharijnekerk hun werk ten toon zoals schetsen, schilderijen, beeldhouwwerken, sieraden en keramiek. Hier waren ook demonstraties en konden de bezoekers zelf ook creatief aan de slag. Op de Turfkade was een duurzame markt te vinden. Bij de Duurzame Ontdekbus konden kinderen uit een heleboel verschillende activiteiten kiezen.

In de hele binnenstad stonden kramen waar verenigingen en instellingen zich aan de bezoekers voorstelden. In de Sint-Catharijnekerk was ieder uur een concert met medewerking van verschillende koren en solisten. In de Nobelstraat en op het Bleijkersbolwerk stonden prachtige oldtimers.

Deel deze pagina: