Live Live

Brielle is klaar voor de Sport en Cultuurweek!

Zondag 08 oktober 2023 10:21

Brielle is klaar voor de Sport en Cultuurweek!

Sportliefhebbers kunnen zich verheugen op energieke sport en beweegactiviteiten. 

Brielle - De stad Brielle staat op het punt om een week vol sport en culturele diversiteit te beleven met de langverwachte Sport en Cultuurweek, die plaatsvindt van 16 tot 22 oktober. Dit evenement, dat speciaal is ontworpen voor de basisschooljeugd, biedt een breed scala aan activiteiten en ervaringen die de fysieke en creatieve ontwikkeling van kinderen bevorderen.

Sportliefhebbers kunnen zich verheugen op energieke sport en beweegactiviteiten waaronder zumba, hiphop, badminton, dans en zwemmen die hen actief en gezond houden. Daarnaast zullen er theaterworkshops zijn waarbij kinderen hun acteertalent kunnen ontdekken en hun creativiteit kunnen uiten. De hoogtepunten van de week zullen onder andere een verbluffende toneelvoorstelling en een filmavond zijn, waarbij jonge Briellenaren kunnen genieten van boeiend entertainment.

De Sport en Cultuurweek in Brielle heeft tot doel om kinderen kennis te laten maken met verschillende vormen van kunst en beweging, hen aan te moedigen om hun passies te ontdekken en vriendschappen te sluiten in een inclusieve omgeving.

“We zijn verheugd om de jeugd van Brielle deze week vol plezier en leerzame ervaringen te bieden. Het is onze missie om hen te inspireren, hun talenten te laten bloeien en hen aan te moedigen om actief en creatief te zijn,” aldus Stichting PUSH.

Het evenement zal plaatsvinden op verschillende locaties in de stad Brielle en belooft een week vol educatie en culturele verrijking te worden. Ouders en verzorgers worden aangemoedigd om hun kinderen in te schrijven voor deze buitengewone Sport en Cultuurweek en samen met hen te genieten van alle activiteiten die zijn ontworpen om jonge geesten te stimuleren.

Voor meer informatie over het evenement en om in te schrijven, kunt u terecht op www.stichting-push.nl

Deel deze pagina: