Live Live

Brielle steunt G-team atletiekvereniging Spark

Gepubliceerd: Donderdag 07 maart 2019 17:59

Brielle steunt G-team atletiekvereniging Spark

Bryan en Danny doen samen met 66 andere Nederlandse atleten namens Team NL mee aan de Special Olympics World Summer Games 2019.

Brielle - Gemeente Brielle steunt het G-team van atletiekvereniging Spark uit Spijkenisse met een sponsoring van €1000,-. Bryan Hulst (Brielle) en Danny de Korte (Nissewaard) zijn donderdag afgereisd naar Abu Dhabi voor de Special Olympics World Summer Games 2019. Burgemeester Gregor Rensen heeft de cheque namens het gemeentebestuur persoonlijk overhandigd aan de atleten tijdens de afzwaaitraining op 4 maart 2019.

Op de World Summer Games in Abu Dhabi mogen 7000 atleten met een verstandelijke beperking topprestaties neerzetten. Bryan en Danny mogen dit samen met 66 andere Nederlandse atleten namens Team NL gaan doen. ,,Een ontzettend mooie kans voor onze jongens uit Voorne-Putten’’, aldus wethouder sport Bert van Ravenhorst. ,,We zijn erg trots op Bryan en Danny dat zij zijn geselecteerd. Financieel hadden zij nog de nodige steun nodig om de reis te kunnen maken. Hier wilden wij vanuit Brielle natuurlijk graag aan steentje aan bijdragen. Namens het gemeentebestuur van Brielle wens ik ze ontzettend veel succes en plezier toe!’’

Deel deze pagina: