Live Live

BriElle Yourself

Gepubliceerd: Vrijdag 10 mei 2019 15:10

BriElle Yourself

Het Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES in Brielle wordt deze dag wordt omgetoverd tot een echt festival terrein.

Brielle - Op zondag 2 juni 2019 is er het waanzinnig leuke evenement BriElleYourself in Sport-en Cultuurhuis DukdalfBRES. Een onvergetelijke dag vol actie, plezier en entertainment voor iedereen tussen de 9 en 16 jaar. Van 12:00 – 17:00 uur gaat het dak eraf!

YouTuber Furtjuh opent het event feestelijk, maar je kan ook een super coole workshop van hem volgen, hem het hemd van het lijf vragen tijdens de QA en meedoen aan zijn te gekke challenge. Brandon Taylor is bekend van So You Think You Can Dance en geeft tijdens BriElle Yourself een workshop HipHop dansen. Dj Thijs is nog maar 14 jaar en heeft al meerdere talenten wedstrijden gewonnen. Op 2 juni laat hij iedereen swingen! Er is ook de workshop thriller schrijven met Danielle Bakhuis en Buddy Tegenbosch, je kunt met potlood en papier aanschuiven bij De Tekenmeisjes, je uitleven op de Stormbaan in het zwembad, schrijvers ontmoeten en nog véél meer!

BriElle Yourself is een initiatief van Boekhandel Hoofdstuk Een, Bres Theater, Sportcomplex Dukdalf, en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Houdt de website en de social media van www.brielleyourself.nl in de gaten, want het hele programma wordt de aankomende weken bekend gemaakt. Tickets zijn €15,- en koop je online via www.brielleyourself.nl

Deel deze pagina: