Live Live

Brielse Huiskamer organiseert benefiet klassieke autorit

Vrijdag 18 augustus 2023 03:19

Brielse Huiskamer organiseert benefiet klassieke autorit

Voor deze rondrit voor het goede doel is de Brielse Huiskamer op zoek naar klassieke auto's met chauffeur.

Regio - Op zaterdag 2 september organiseert de Brielse Huiskamer een benefiet klassieke autorit door de hele regio Voorne-Putten. "De rit wordt georganiseerd voor onze krasse knarren en kwieke kleppers", zo schrijft de Brielse Huiskamer op Facebook.

Met de autorit wil de Brielse Huiskamer hun gasten een leuke dag bezorgen, maar ook een bedrag over te houden voor de stichting. Met dit geld kunnen in de toekomst diverse nieuwe activiteiten georganiseerd worden voor de gasten van de Huiskamer in Brielle.

Voor de rondrit is de Brielse Huiskamer op zoek naar klassieke auto's met chauffeur. De chauffeurs mogen gratis deelnemen aan de rondrit en de bijrijders betalen 50 euro. Hiervoor krijgen zij een geheel verzorgde dag met diverse stops en bezienswaardigheden in de regio. Ook koffie, lunch en diner is hierbij inbegrepen.

De rondrit over Voorne-Putten vindt op zaterdag 2 september plaats tussen 11:00 uur en 17:00 uur. Wil je jezelf opgeven als chauffeur met een klassieke auto of als bijrijder? Stuur dan een mail naar info@brielsehuiskamer.nl of bel 06-30922228.

Deel deze pagina: