Live Live

Bunker-escape voor kinderen

Gepubliceerd: Maandag 13 juli 2020 17:08

Bunker-escape voor kinderen

Kinderen kunnen deelnemen onder begeleiding van ouders/volwassenen. 

Hellevoetsluis - Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis organiseert een Corona proef Bunker-escape voor kinderen op woensdag 22 juli 2020. Deze escape is speciaal voor kinderen, die samen met begeleiders dit spannende spel kunnen spelen.

In een heuse bunker moet je proberen om door puzzels op te lossen, te ontsnappen. Ontsnappen kan alleen door het kraken van de code. Met de juiste code kan je het slot openen om de bunker te verlaten. Uiteraard wordt er niemand daadwerkelijk echt opgesloten maar als spelvorm aangeboden. Wie is er klaar voor dit bijzondere uitje en kraakt op tijd de code?


Leeftijd maakt niet uit, als kinderen maar kunnen lezen en kunnen rekenen. Iedereen in het gezelschap helpt natuurlijk mee. Een gezelschap bestaat uit kinderen en volwassenen die samen een huishouding vormen. Door de krappe ruimte is deze maatregel tijdens Corona noodzakelijk.

Wie kunnen mee doen

Kinderen kunnen deelnemen onder begeleiding van ouders/volwassenen, waarbij er per ronde slechts personen kunnen spelen, die allen op hetzelfde adres wonen. Spelrondes zijn er om 13:00 uur, 14:00 uur en om 15:00 uur.

Via Fortresse Holland zijn er combikaarten te koop die voordeel bieden. Voor meer informatie gaat u naar www.fortresseholland-hellevoetsluis.nl en gaat u dan naar HiP Combi kaart.

De kosten per deelnemer bedragen € 3,00. Met de HIP familie combikaart is deelname gratis. Een zaklamp is handig.

Deel nemen aan deze Bunker-escape kan alleen door aan te melden via de site van Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis, www.fronttaal.info, of belt u naar 06 31254909.

Deel deze pagina: