Live Live

Burgemeester opent jeu de boules banen

Gepubliceerd: Dinsdag 29 november 2022 15:42

Burgemeester opent jeu de boules banen

De vereniging hoopt dat er veel gebruik gemaakt gaat worden van de banen, welke prachtig gelegen zijn in de duinen van Rockanje!

Rockanje - Afgelopen zaterdag heeft burgemeester Peter de Jong de openbare jeu de boules banen bij T.C. West-Voorne officieel geopend. Het weer was fantastisch en er was genoeg animo.

Na het openingswoord van Ferry den Hoed, de voorzitter van de tennisvereniging en de felicitaties van de burgemeester werd door Vincent van Oudheusden, medewerker Sport & Bewegen bij Gemeente Westvoorne, een mooi set jeu de boules ballen overhandigd aan de vereniging. Na deze officiƫle plechtigheid waren er 4 teams om de 4 jeu de boules banen uit te proberen en werd meteen ook fanatiek gestreden om de Peter de Jong Jeu de Boule Trophee. Na de wedstrijden werd er een toast uitgebracht in de kantine.

De jeu de boules banen zijn een mooie aanvulling voor T.C. West-Voorne.

Vanaf nu kan iedereen gaan jeu de boulen bij de tennisvereniging. Je hoeft geen lid te zijn. De jeu de boules banen zijn open voor iedereen. Er heeft zich zelfs al spontaan een clubje gevormd voor de donderdagmiddag vanaf 13.30 uur. Hiervoor aanmelden kan bij Ferry den Hoed (06-51360151).


Deel deze pagina: