Live Live

Burgemeester serveert soep bij Late Lente Lunch

Gepubliceerd: Dinsdag 16 mei 2023 15:19

Burgemeester serveert soep bij Late Lente Lunch

Burgemeester Peter Rehwinkel heeft niet alleen meegegeten, maar heeft ook geholpen met het uitserveren van de soep.

Brielle - Op woensdag 10 mei vond de Late Lente Lunch plaats in de Sint Catharijnekerk. Daarvoor waren leden van de Protestantse Gemeente Brielle van 75 jaar en ouder uitgenodigd. Ongeveer 140 mensen waren aanwezig. De maaltijd werd voor de 19e keer georganiseerd.

Een grote groep enthousiaste vrijwilligers ontving de mensen in een feestelijk ingerichte kerkzaal die bloemrijk was versierd. De lunch bestond uit groentesoep met ballen, belegde broodjes en een ijsje toe. De lunch was bereid door de jongeren van Gasterij de Bollaarshoeve. Voor deze jongeren was ook de uitgangscollecte bestemd, wat een mooi bedrag heeft opgeleverd.

Burgemeester Peter Rehwinkel heeft ook meegegeten en heeft geholpen met het uitserveren van de soep. Hij zei onder de indruk te zijn dat dit allemaal georganiseerd werd en onderstreepte het maatschappelijk belang hiervan.

Tussendoor konden er nog wat liedjes uit de oude doos meegezongen worden en ook het orgel liet van zich horen. Al met al een heel feestelijke middag.

Er zijn vele mensen geweest, voor en achter de schermen, die dit mogelijk gemaakt hebben, iedereen bedankt daarvoor!

Deel deze pagina: