Live Live

Buurt bootcamp

Gepubliceerd: Zaterdag 12 oktober 2019 02:02

Buurt bootcamp

Doel van de buurt bootcamp is buurtbewoners met elkaar in contact laten komen door middel van sport en spel.

Hellevoetsluis - Zaterdag 19 oktober van 13 tot 18 uur zet de buurt bootcamp de gehele wijk in beweging. Teams trekken door de Bloemen en Plantenbuurt. Rond het Multicultureel centrum (MCC), Buurtkamer "ons Midden" en de voetbalkooi bij de Parnassiaflat, is er beweging in de breedste zin van het woord. Verbinding met buurtgenoten, culturele uitwisseling.

De teams zijn samengesteld uit diverse afkomst en leeftijd. De groepen die deelnemen aan de bootcamp trekken door de wijk; MCC, Ons Midden, Voetbalkooi. Op verschillende locaties stellen Turkse jongeren, Boca sport en sportteam PUSH het programma samen.

De buurtbootcamp is een activiteit met sport, spel en denksport onderdelen. Iedere deelnemer kan mee doen. (Leeftijd, handicap zij geen beletsel). Ze sluiten om af met een gezamenlijke maaltijd bij de Turkse vereniging (MCC).

Aanmelding:
Een uur voor aanvang bij de Turkse vereniging (Moriaanseweg West 49) vanaf 12 uur. je betaalt €2,50 pp hiervoor neem je deel aan de bootcamp en krijg je na afloop een lekkere maaltijd. deze eten ze met elkaar terwijl ze de ervaringen van de dag uitwisselen. Je kan alleen komen, of met een maatje, ze stellen dan de groepen samen, of met een groep van 10 personen.

informatie Paul Deur P.Deur@stichting-push.nl

Doelgroep:

  • Buurtbewoners
  • Leeftijd; van 6 tot 80 jaar
  • Er kunnen mensen met een beperking deelnemen.
  • De omvang van de groep; 10 personen samengesteld uit diverse leeftijden en etniciteit.

Deel deze pagina: