Live Live

Buurtbus Voorne rijdt aangepaste route

Zondag 09 oktober 2022 17:37

Buurtbus Voorne rijdt aangepaste route

M.i.v. januari 2023 zal Buurtbus Voorne een nieuwe route gaan rijden. 

Brielle - Momenteel is in de binnenstad van Brielle begonnen met herbestratingswerkzaamheden op het Slagveld. Hierdoor zijn de bestaande haltes bij de Action en het Stadskantoor komen te vervallen. De binnenstad en het Stadskantoor blijven echter bereikbaar met de buurtbus.

Er kan in- en uitgestapt worden op het Scharloo, vlak voor de kruising met de Kaaistraat, en op de Lijnbaan ter hoogte van het Arsenaal (Franschestraat). De bus rijdt daarna verder via Geuzenstraat, Voorstraat, Maarland Noordzijde, Langestraat, Burg. H. van Sleenstraat, M.H. Trompstraat en de Venkelstraat. Bij het Prinsenkwartier (M.H. Trompstraat) kan ook in-/uitgestapt worden ter hoogte van de parkeerplaats aldaar. Er is daar (nog) geen officiƫle halte, maar tijdig een teken geven aan de chauffeur zal voldoende zijn.

M.i.v. januari 2023 zal Buurtbus Voorne een nieuwe route gaan rijden, waarin ook deze route zal worden opgenomen. Daarover later in het jaar meer informatie.

Buurtbus Voorne hoopt nog steeds op uitbreiding van het chauffeurs bestand met minimaal 5 vrijwilligers. Goed om te weten is dat er gereden wordt met diensten van twee uur tijdens doordeweekse dagen van 8.00-18.00u. In principe rijdt een chauffeur dan gemiddeld eenmaal per week. Het is een flexibele bezigheid, want maandelijks geeft iedere chauffeur de beschikbaarheid voor de komende maand door aan de dienstleider. Voor het kenbaar maken van belangstelling hiervoor en/of meer informatie over wat dit vrijwilligerswerk zoal inhoudt, is een mailtje naar info@buurtbusvoorne voldoende. Er zal dan zondermeer een reactie volgen.

Deel deze pagina: