Live Live

BuytenLust Festival op de Hofweide in Oostvoorne

Gepubliceerd: Woensdag 24 mei 2023 18:08

BuytenLust Festival op de Hofweide in Oostvoorne

Foodtrucks, van alles te doen voor de kinderen en natuurlijk hoort er ook live muziek bij een festival!

Oostvoorne - Op zaterdag 10 juni vanaf 11.00 uur organiseert Cultevo op de Hofweide in Oostvoorne de 6e editie van het BuytenLust Festival, een festival dat niet meer weg te denken is uit Oostvoorne. Met een prachtig programma luiden de Oostvoornaren zo met elkaar het zomerseizoen in.

Het festival start met een food-en zomermarkt. Op de zomermarkt vind je een breed en afwisselend aanbod van voornamelijk bedrijven uit de regio. Vanuit het hele land komen zo’n 15 prachtig uitziende foodtrucks, waarin heerlijk eten bereid wordt. Keuze volop dus!

Voor de kinderen is er een draaimolen, de ballonnenclown en een knutselcorner. Over de sfeervolle Hofweide lopen diverse spraakmakende straatartiesten rond. Zoals de Spectaculaire zonnestralen, de steltlopers die overal bovenuit steken en een Italiaanse goochelaar. Ook kom je er vast en zeker de Boogiewoogie-bus, een gezellige mini vintage bus, tegen. Deze bus rijdt rond en nodigt iedereen uit voor een sing-a-long.

Bij een festival hoort muziek, dus de hele dag lang is er vanaf het grote podium live muziek te horen. Zo kun je genieten van Jennifer Terwel, een fantastische zangeres. Ook is, op verzoek van veel Oostvoornaren, Kyle Jansen weer aanwezig. Kyle is een getalenteerde gitarist die vast en zeker weer de hele Hofweide aan zijn voeten krijgt! In de avond is er een optreden van Brood op de Plank, een fantastische band met drie topmuzikanten die alles uit de kast halen om er een spectaculair optreden van te maken.

Rondom het festival terrein kun je diverse oldtimers bewonderen. Hun chauffeurs gaan de strijd met elkaar aan door diverse behendigheidsproeven uit te voeren op de Hoflaan. Aan het einde van de dag reikt niemand minder dan Jacoba van Beieren de prijs uit voor meest behendige chauffeur. Naast deze oldtimers tref je ook hypermoderne vervoersmiddelen (o.a. op waterstof) aan op het terrein en Formule 1 racesimulatoren. Dus als je een keer wilt racen als Max Verstappen kan dit ook!

Jacoba van Beieren is uiteraard de gastvrouw. Op ‘haar Hofweide’ zal ze met Frank van Borselen en haar gevolg alle gasten ontvangen en zal ze tijdens haar proclamatie vanuit het verleden haar visie geven op het hedendaagse leven in Oostvoorne.

BuytenLust Festival, zaterdag 10 juni op de Hofweide in Oostvoorne, vanaf 11.00 tot 21.00 uur.
Voor meer informatie zie de website: www.evenementenoostvoorne.nl

Deel deze pagina: