Live Live

BuytenLustfestival op de Hofweide in Oostvoorne

Gepubliceerd: Donderdag 02 juni 2022 17:11

BuytenLustfestival op de Hofweide in Oostvoorne

Het is het eerste lustrum en daarom heeft Cultevo uitgepakt met een prachtig programma.

Oostvoorne - Op zaterdag 11 juni viert het BuytenLustfestival haar eerste Lustrum! Vanaf 12.00 uur de food en life style markt, met een breed en gevarieerd aanbod, van voornamelijk bedrijven uit de regio. Voor de kinderen is er de knutseltent, de ballonnenclown en een draaimolen. Straatartiesten zorgen ervoor dat er ook genoeg te zien is voor jong en oud.

Vanuit het hele land, komen foodtrucks, die niet alleen lekker eten bereiden, maar er ook nog prachtig uitzien. Er hebben zich 14 foodtrucks ingeschreven, dus keuze volop.

Bij een festival hoort muziek, dus vanaf 12.00 tot 21.30 uur is er op meerdere plaatsen op de Hofweide muziek. De gehele dag speelt de platenbus , met DJ Old Way, de gezelligste muziek, maar er is ook live muziek, van Kyle Jansen, een getalenteerde gitarist, Mrs Jones, een internationaal bekend barbershop ensemble. In de avond, de band Mrs Hips onder leiding van de bekende zangeres Simone Roerade en het Duo Red Lipsticks met twee stoere zangeressen.

Rondom het festival terrein ook nog diverse oldtimers, die na een puzzelrit, ook hun opwachting maken op het festival. In de middag zijn er voor de oldtimer chauffeurs behendigheidsproeven op de Hoflaan, zodat aan het einde van de dag door Jacoba van Beieren de prijs voor meest behendige chauffeur kan worden uitgeloofd. Niet alleen oldtimers maar ook hypermoderne vervoersmiddelen (o.a. op waterstof) zullen op het terrein aanwezig zijn. Als je een keer wilt racen als Max Verstappen kan dit ook, want de Formule 1 racesimulatoren zijn geboekt voor het BuytenLustfestival.

Jacoba van Beieren is uiteraard de gastvrouw. Op ‘haar Hofweide’ zal ze met haar gevolg alle gasten ontvangen en zal om 16.00 in haar proclamatie vanuit het verleden haar visie geven op het hedendaagse leven in Oostvoorne.

BuytenLust festival, zaterdag 11 juni op de Hofweide in Oostvoorne, vanaf 12.00 tot 21.30 uur voor meer informatie www.evenementenoostvoorne.nl

Deel deze pagina: