Live Live

BV Voorne M22-2 speelt in nieuwe tenues

Gepubliceerd: Dinsdag 14 februari 2023 14:27

BV Voorne M22-2 verloor de wedstrijd tegen SV Argon helaas met 50-36.

Brielle - Afgelopen zaterdag 11 februari speelde Voorne M22-2 in de nieuwe tenues. Voorne speelde een uitwedstrijd in Mijdrecht tegen SV Argon.

Voorne kwam goed uit de startblokken, de 4-out aanvalsopzet gaf ruimte voor mooie acties, waardoor Voorne de eerste periode winnend afsloot met 7-8. In de 2e periode gingen ze op dezelfde voet verder, echter wilden de scores niet vallen waardoor ze de rust in gingen met een 22-10 achterstand.

Na de rust speelde Argon met een press waardoor er enorme druk kwam op de aanval van Voorne. Hun aanvallen verliepen stroef en ze konden daardoor niet inlopen op Argon. Eind 3e periode stonden ze op een 41-22 achterstand.

In de 4e periode kwamen ze weer wat beter in de aanval en scoorden ze uit een aantal mooie steals. Ze hebben uiteindelijk de 4e periode gewonnen met 9-14, maar helaas was dat niet genoeg. BV Voorne M22-2 verloor de wedstrijd met 50-36.