Live Live

BV Voorne X10 1 wint van Zoebas met 74-14!

Gepubliceerd: Maandag 28 september 2020 18:02

BV Voorne X10 1 wint van Zoebas met 74-14!

Zaterdag stonden er weer 6 kinderen te trappelen om de wedstrijd aan te gaan tegen Zoebas.

Brielle - De tweede wedstrijd van dit bijzondere seizoen voor BV Voorne X10 1. Het is vreemd voor de jonge spelers dat niet alle papa’s en mama’s op de tribune aanwezig zijn of mee mogen naar uit wedstrijden, maar zij maken desondanks heel veel lol en hebben het leuk tijdens de wedstrijden.

Vorig seizoen is dit team voor het allereerst competitie gaan spelen, met heel veel nieuwe leden die nog nooit een basketbal hebben vastgehouden. Dat bleek ook wel uit menige eindstand, wat voor sommige kinderen erg deprimerend werkt en waar anderen weer helemaal niks van hebben.

Toen vorige week de aftrap plaats vond van het wedstrijdseizoen, waren er vast een aantal kindjes die hebben gedacht: “Oh, niet weer!”. Helaas de eerste wedstrijd had geen fijne eindstand 61-14 voor Westland Stars. Maar zaterdag stonden er weer 6 kinderen te trappelen om de wedstrijd aan te gaan tegen Zoebas.

Harm, Deeyan, Olivia, Stef, Jolie en Fenne zijn deze 6 kinderen, helaas waren er een aantal kinderen niet aanwezig door verkoudheid of blessures. Het eerste stuk van periode 1 leek het behoorlijk gelijk op te gaan, maar als snel bouwde BV Voorne een voorsprong op. En deze voorsprong bouwde alleen maar uit.

De Corona coördinator en de zaalwacht, tevens ouders van deze kinderen, waren verbaasd en eigenlijk een beetje bang om blij te zijn, maar dat was totaal niet nodig. De eindstand mag er zijn: 74-14!

Deel deze pagina: