Live Live

Café Liberaal met Antoinette Laan

Gepubliceerd: Dinsdag 09 april 2019 17:57

Café Liberaal met Antoinette Laan

Tijdens deze avond zal Tweede Kamerlid Antoinette Laan inzoomen op het thema veiligheid. 

Rockanje - Een aantal weken geleden werd uit de misdaadmeter van het Algemeen Dagblad duidelijk dat een aantal gemeenten op Voorne gestegen is op de ranglijst van de misdaadmeter. Hoewel het om lichte stijgingen ging, vragen deze cijfers om actie.

Voor de VVD is veiligheid altijd topprioriteit op ieder niveau. Het is daarom van belang om met elkaar over dit thema in gesprek te blijven. Wat gebeurt er in uw buurt en hoe kunnen wij als gemeenten uw veiligheidsgevoel verder vergroten? Zij nodigen iedereen uit om hierover met hen in gesprek te gaan op vrijdagavond 12 april.

Op vrijdagavond 12 april brengt Tweede Kamerlid Antoinette Laan daarom een bezoek aan het Café Liberaal om met alle aanwezigen van gedachten te wisselen over het thema Veiligheid. Voor Antoinette Laan in 2017 Tweede Kamerlid werd, was ze wethouder en later fractievoorzitter voor de VVD in Rotterdam. Als Kamerlid is Antoinette Laan verantwoordelijk voor een van de belangrijkste portefeuilles binnen de VVD-fractie.

In haar portefeuille bevinden zich onder andere: "Politie, OM, Brandweer, Grensbewaking algemeen, Terrorismebestrijding, NCTV, Rampenbestrijding en crisisbeheersing, Nationale Veiligheid, Cyber security, Drugsbeleid, Ruimtelijk ordening (incl. structuurvisie en nationale omgevingsvisie), Omgevingswet, Crisis- en herstelwet, Wet Ruimtelijke Ordening, Kadaster."

Tijdens deze avond zal Antoinette Laan vanzelfsprekend inzoomen op het thema veiligheid en dan met name lokale veiligheid. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen aan Antoinette of om met haar van gedachte te wisselen over haar andere portefeuilletaken.

De avond wordt gehouden bij Grand Café Swins, Swinsedreef 22 in Rockanje en is van 19.00 tot 21.30 uur. Komt u ook? Introducees zijn welkom. Voor een drankje en een bitterbal wordt gezorgd!

Deel deze pagina: