Live Live

Catwalk Confidence

Gepubliceerd: Woensdag 02 augustus 2023 12:44

Catwalk Confidence

De cursus is een Empowerment training: er komen allerlei elementen van zelfvertrouwen en weerbaarheid aan bod.

Spijkenisse - Vanaf september start in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) de cursus ‘Catwalk Confidence’. De cursus wordt gegeven door Gissella Arends.

Empowerment-training

De cursus is een Empowerment training: er komen allerlei elementen van zelfvertrouwen en weerbaarheid aan bod. Je bewandelt een echte catwalk, doet bewegingsoefeningen, leert jezelf presenteren, doet groepsopdrachten of persoonlijke (kleine) uitdagingen. En er is aandacht voor de belemmerende omstandigheden van jou persoonlijk.

Wie is Gisella Arends?
Gissella is een ware duizendpoot. Ze deed dansacademie, een opleiding tot sportdocent, was werkzaam als sportpsycholoog op Europees niveau en houdt zich nu bezig met leefstijl en journalistiek én is lid van het Algemeen Bestuur van de FNV. Daar houdt ze zich bezig met diversiteit en inclusie.

De cursus is voor íedereen die meer zelfvertrouwen wil krijgen. Dat is gelijk de kracht van deze cursus: gemengd, laagdrempelig, divers en toegankelijk voor iedereen. Bij voldoende animo kunnen we op verzoek groepen vormen voor jongeren, vrouwen, senioren of LHBTQIA+

Meedoen?
De cursus start op 8 september: www.cvdks.nl/theater. Twijfel je nog? Kom op vrijdag 1 september een gratis proefles volgen. Meer info t.z.t. op www.cvdks.nl/gratislesweek.

Deel deze pagina: