Live Live

CBizz Start aanleg glasvezelnetwerk Seggelant

Gepubliceerd: Woensdag 24 april 2019 00:37

CBizz Start aanleg glasvezelnetwerk Seggelant

​​​​​​​Hiermee wordt het voorzieningenniveau van het terrein op peil gebracht en is het wat betreft internetcapaciteit klaar voor de toekomst. 

Brielle - Op bedrijventerrein Seggelant in Brielle is CBizz begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk voor hoogwaardige verbindingen. Na een intensief voorbereidingstraject, in samenwerking met Ondernemersvereniging Seggelant Brielle, sluit CBizz de aanwezige bedrijven in snel tempo aan.

Ondernemersvereniging Seggelant koos na uitvoerig onderzoek voor CBizz vanwege haar ruime ervaring met het verglazen van bedrijventerreinen en de aantrekkelijke geprijsde abonnementen. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat alle panden kosteloos van een glasvezelaansluiting worden voorzien. Pas op het moment dat bedrijven daadwerkelijk gebruik gaan maken van het netwerk, gaan deze ervoor betalen.

CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen en het aanbieden van verbindingen en diensten hierover.

Deel deze pagina: