Live Live

CDA Nissewaard presenteert kandidatenlijst

Gepubliceerd: Zaterdag 04 december 2021 17:50

CDA Nissewaard presenteert kandidatenlijst

De leden hebben gekozen voor ervaren kandidaten die al heel lang in Nissewaard wonen. 

Nissewaard - CDA Nissewaard heeft de nieuwe kandidatenlijst gepresenteerd. De lijst is unaniem door de leden vastgesteld voor de raadsperiode 2022-2026. De leden hebben gekozen voor ervaren kandidaten die al heel lang in Nissewaard wonen en heel goed weten wat er in de stad en in de kernen leeft. Kenmerkend hiervoor zijn de "CDA-nieuwkomers" op plaatsen 2, 3 en 4, die ook het volledige vertrouwen kregen van de leden. Het zijn immers geen onbekende politici voor Nissewaard.

Pieter Verhoog, de huidige fractievoorzitter, op nummer één als lijsttrekker is een ervaren bestuurder. Ook de overige kandidaten zijn zonder meer bekende gezichten in Nissewaard en hebben hun sporen op politiek gebied, zowel in de gemeenteraad als bestuurlijk, al ruimschoots verdiend. Zij staan garant voor continuering van het CDA beleid dat wordt gekenmerkt door 'Zorg voor elkaar' en 'Zij aan zij voor Nissewaard'. Een transparant beleid waarbij alle inwoners tijdig worden betrokken van jong tot oud en met inachtneming van normen en waarden.

Als gezinspartij respecteren ze uiteraard het besluit van Daan van der Pols (de huidige nummer 2 op de lijst), om als zittend raadslid wegens de uitbreiding van zijn gezin in combinatie met een drukke baan de komende raadsperiode niet beschikbaar te zijn om in de Raad plaats te nemen en daarom op plek 6 staat van hun lijst. Daan blijft de politiek in de komende periode van nabij volgen.

Hierbij de voltallige lijst:

1 Pieter Verhoog
2 Sip v d Weg
3 Nel Gort
4 Gerard Karlas
5 Kumar Ramlal
6 Daan v d Pols
7 Francis Ideler
8 Arie v d Spek
9 Nico Hamerslag
10 Anneke v d Pols
11 Rene Dorsman
12 Bas Muilwijk
13 Dirk v d Schaaf
14 Leo v d Pols

Deel deze pagina: