Live Live

CDA Themabijeenkomst over stikstofbeleid

Zondag 16 oktober 2022 18:06

CDA Themabijeenkomst over stikstofbeleid

Vanuit de provincie zal CDA gedeputeerde Meindert Stolk een toelichting geven op de huidige situatie.

Nissewaard - Omdat stikstofproblematiek ook in Nissewaard voor velen een belangrijk thema is, organiseert het CDA op 27 oktober een themabijeenkomst over dit onderwerp.

Ze willen met u in gesprek gaan hoe we gezamenlijk verder kunnen na het rapport Remkes, de positie van de regering en het provinciale beleid. Nu het rapport van “Remkes” gepresenteerd is en de Tweede Kamer en het kabinet daar hun standpunt over hebben ingenomen, willen ze als CDA Nissewaard graag een toelichting geven op het CDA standpunt in deze, zowel landelijk, provinciaal als lokaal.

Het CDA Nissewaard wil als onderdeel van het landelijke CDA graag met u in gesprek blijven om vanuit de lokale situatie een bijdrage te leveren aan perspectief voor‘onze’ boeren en onze omgeving.

Vanuit de provincie zal CDA gedeputeerde Meindert Stolk een toelichting geven op de huidige situatie. Graag nodigen zij u uit voor deze themabijeenkomst. Het gaat tenslotte om onze gezamenlijke belangen en de toekomst van onze mooie omgeving, want ook de natuur en de waterkwaliteit zijn belangrijke onderdelen van het stikstofbeleid.

Datum: 27oktober
Aanvang:2 0.00uur(de zaal is open vanaf 19.45)
Locatie: Welkomkerk, Wilhelminastraat30, Zuidland

Deel deze pagina: