Live Live

Centrum Oostvoorne mooi verlicht

Gepubliceerd: Zondag 27 december 2020 18:51

Centrum Oostvoorne mooi verlicht

De verlichting is tot stand gekomen door een bijdrage van de gemeente Westvoorne, DeltaPort Donatiefonds en M7 Real Estate.

Oostvoorne - In het jaar waarin alles anders is, sluit de Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne (Cultevo) met twee bijzondere initiatieven dit jaar verlicht af. Op de Stationsweg, het Dorpsplein en de Pastorielaan worden zo’n 15 bomen feestelijk verlicht. In het begin van 2021 komen er nog eens 12 bomen bij.

De verlichting is tot stand gekomen door een bijdrage van de gemeente Westvoorne. Ook DeltaPort Donatiefonds en M7 Real Estate hebben bijgedragen. De meeste winkeliers op de Stationsweg, het Dorpsplein en de Pastorielaan hebben toegezegd gezamenlijk de jaarlijkse onderhoudskosten voor hun rekening te nemen. De feestverlichting blijft in beheer bij Cultevo en zal het hele jaar bij evenementen, zoals de lampionoptocht en Koningsdag een bijdrage gaan leveren aan de feestelijkheden.

Mooist verlichte huis

Cultevo heeft ook bewoners van Oostvoorne opgeroepen om hun tuin, balkon en huis zo origineel mogelijk te verlichten met de feestdagen. Ruim 40 adressen hebben zicht ingeschreven via de website van Cultevo. Intussen zijn alle inzendingen door de jury beoordeeld. Winnaar is geworden Burchtlaan 5. Eervolle vermeldingen gingen naar de Brielseweg 10 en de Gijzenhoekweg als geheel.

Deel deze pagina: