Live Live

Cheque aan Clown Kwep van de Tweede Kans

Gepubliceerd: Woensdag 03 juli 2019 13:28

Cheque aan Clown Kwep van de Tweede Kans

Door de cheque kan clown Kwep een heel aantal bezoeken brengen aan de diverse dagbestedingscentra en verpleegtehuizen.

Hellevoetsluis - Dinsdagmiddag 2 juli vond bij de Tweede Kans aan de Rijksstraatweg 142b de feestelijke overhandiging plaats van een cheque van € 1000,- aan contactclown Kwep.

De Tweede Kans is een prachtig initiatief waar met de verkoop van prima tweedehands kleding en boeken geld wordt ingezameld voor goede doelen. Bovendien wordt er zo meegewerkt aan een duurzame en sociale samenleving.

De Hellevoetse clown Kwep is naast kinderclown ook clown in de gezondheidszorg. Ze bezoekt mensen in verpleegtehuizen met dementie of met een lichamelijke beperking op de somatische afdeling. Verder brengt ze bezoeken aan unieke mensen met een verstandelijke beperking in diverse woongroepen en dagbestedingscentra in Hellevoetsluis.


Met of zonder haar gitaar raakt clown Kwep de juiste snaar. Als contactclown is ze gespecialiseerd in het werken met deze unieke doelgroepen. Met haar humor en gitaarspel ontstaan er hele bijzondere momenten. De Tweede Kans ondersteunt de bezoeken van clown Kwep van harte. Door dit fantastische bedrag kan clown Kwep een heel aantal bezoeken brengen aan de diverse dagbestedingscentra en verpleegtehuizen. Wilt u meer weten over het werk van contactclown Kwep uit Hellevoetsluis? www.happykidsentertainers.nl

U kunt de Tweede Kans een bezoek brengen tijdens de openingstijden van de winkel. Deze is open op woensdag van 10- 16 uur, op vrijdag van 10- 15 uur en op zaterdag van 10- 14 uur.

Tijdens de zomerperiode van zaterdag 20 juli t/m 24 augustus is de winkel op de zaterdag gesloten. U kunt dan ook kleding brengen. Buiten de openingstijden kunt u de kleding deponeren in de container voor de deur.

Deel deze pagina: