Live Live

Cheque voor Dierenweide De Brielse Plantage

Zondag 09 juli 2023 15:02

Cheque voor Dierenweide De Brielse Plantage

De Dierenweide is erg blij met de donatie, omdat veel op de dierenweide wordt gerealiseerd met vrijwilligers en door giften/donaties.

Afgelopen vrijdag 7 juli hebben Willem Beswerda (begeleider en beheerder) en 2 cliënten die al jaren werken bij dierenweide “De Brielse Plantage”, Perry Sauer en Priscilla Zuiderwijk een Cheque van € 250,- ontvangen van Cock Langendoen in de winkel van Huur je Kraam.

Dierenweide “De Brielse Plantage” is een samenwerking tussen Careyn en Ipse de Bruggen waar mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding een zinvolle dagbesteding geboden krijgen. Iedereen is van harte welkom bij de dierenweide, jong of oud, gehandicapt of niet gehandicapt. Doelstelling is om iedereen in aanraking te laten komen met dieren, natuur, milieu en de leefomgeving. Er zijn ook lespakketten en er kunnen speurtochten uitgezet worden op het terrein.

Willem geeft aan dat ze zeer blij zijn met de donatie, omdat veel op de dierenweide wordt gerealiseerd met vrijwilligers en door giften/donaties. De € 250,- is dan ook zeer welkom.

De dieren worden verzorgd door de cliënten van Ipse de Bruggen en ook het dagelijkse onderhoud van het terrein nemen zij voor hun rekening. Kom eens kijken bij de Dierenweide, net buiten het centrum van Brielle aan de Plantageweg 4.

Bij Huur je Kraam worden kramen aan particulieren en ondernemers verhuurt die daarin hun spullen kunnen verkopen. Dit zijn nieuwe, gebruikte of zelfgemaakte spullen. De huurder doet niets anders dan een kraam huren, de artikelen prijzen en in de kraam plaatsen. De medewerkers van Huur je Kraam verkopen de spullen en de ontvangen bedragen worden uitbetaald aan de huurders zonder commissie of andere kosten in te houden. Omdat er regelmatig nieuwe huurders komen, heeft Huur je Kraam altijd een ruim assortiment en is het aanbod altijd weer een verrassing. Of je nu Hondenspeeltjes zoekt, snoep, kleding (nieuw en gebruikt) of Pokemon kaarten, bij Huur je Kraam is het te vinden.

Huur je Kraam heeft een kraam die gevuld is met spullen die gedoneerd worden door huurders maar ook worden er spontaan spullen langsgebracht door mensen die graag iets doen voor het goede doel. Deze spullen worden voor kleine prijsjes verkocht en de opbrengst wordt door Huur je Kraam aan een goed doel geschonken. Alle huurders mogen meestemmen en deze keer is de dierenweide het uitgekozen doel. Er zal telkens gezocht worden naar een goed doel binnen Voorne aan Zee.

Als u spullen wilt doneren voor het goede doel, kunt u contact opnemen met Huur je Kraam aan de Nobelstraat 43 in Brielle (info@huurjekraam.nl). Dit email adres kunt u ook gebruiken voor informatie over het huren van een kraam of plank.

Deel deze pagina: