Live Live

Chris Velthuizen benoemd tot Poorter van het Jaar

Gepubliceerd: Vrijdag 11 januari 2019 13:51

Chris Velthuizen benoemd tot Poorter van het Jaar

De Poorter of Poorteres van het Jaar wordt ieder jaar op 10 januari, de verjaardag van de 1 Aprilvereniging, bekend gemaakt.

Brielle - Tijdens de nieuwjaarsreceptie afgelopen donderdagavond in het stadhuis maakte burgemeester Gregor Rensen bekend dat Chris Velthuizen de nieuwe Poorter van het Jaar is. Hij is de vertolker van burgemeester Nikker in het 1 april spel dat ieder jaar tijdens de 1 aprilviering wordt opgevoerd. Ook ontving hij de bij deze benoeming behorende medaille met inscriptie en het door de commissie getekende certificaat.

Leden van de 1 Aprilvereniging kunnen worden benoemd tot Poorter of Poorteres van het jaar. Voor deze titel kan een lid in aanmerking komen als hij/zij zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging en is aangetoond dat hij/zij zich daadwerkelijk en aantoonbaar heeft onderscheiden door inzet voor en betrokkenheid bij de stad (gemeenschap) Brielle.

Elk jaar wordt op 10 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie en tevens de verjaardag van de 1 Aprilvereniging bekend gemaakt wie zich een jaar lang Poorter of Poorteres van het Jaar mag noemen.

Deel deze pagina: