Live Live

Clubkampioenschappen wedstrijdafdeling De Kempvis

Gepubliceerd: Maandag 02 juli 2018 20:25

Clubkampioenschappen wedstrijdafdeling De Kempvis

Tijdens de BBQ welke aansluitend georganiseerd was, werden de clubkampioenen bekend gemaakt en werd de jaarlijkse progressieprijs uitgereikt.

Spijkenisse - Zaterdag 30 juni vonden in het Rivierabad te Spijkenisse de jaarlijkse clubkampioenschappen van de wedstrijdafdeling van ZV De Kempvis plaats. De zwemmers jong en oud streden in de diverse leeftijdscategorieën om de titel van clubkampioen 2017-2018. Naast de eigen zwemmers deden er ook een aantal gastzwemmers mee, hierdoor werd het een officiële wedstrijd en zijn de behaalde persoonlijke records ook officieel.

Zoals altijd was het weer een oergezellige wedstrijd waar onder aanmoedigingen van familie en bekenden de zwemmers hun wedstrijden zwommen. Naast de individuele afstanden werd de wedstrijd afgesloten met een estafette waar zowel ouders als zwemmers aan meededen. Tijdens de BBQ welke aansluitend georganiseerd was, werden de clubkampioenen bekend gemaakt en werd de jaarlijkse progressieprijs uitgereikt.

De progressieprijs 207-2018 voor de dames ging naar Charlize Rovers en voor de heren naar Duncan den Hartog. Zij hebben deze prijs gekregen als compliment voor hun grootste verbetering van hun zwemtijden in het afgelopen jaar.

De titel van clubkampioen 2017-2018 in de diverse leeftijdscategorieën gingen naar: Sydney Vis, Daan Jansen, Danique de Lange, Simon van der Sluijs, Charlize Rovers, Duncan den Hartog, Sylvie Roos, Glenn van Gaalen, Kim Rutters, Daniel van der Sluijs, Jitske Weersma, Joris Bezemer en Ingrid Johannes.

De voorzitter van de wedstrijdafdeling mocht ook nog een 3 tal clubrecords overhandigen. Kim Rutters had haar oude record op de 2000 meter vrije slag kortebaan verbeterd en Joris Bezemer had dit gedaan voor de 5000 meter vrije slag lange baan, maar bleek hierbij ook nog een clubrecord op de 2000 meter te hebben behaald. Beide zwemmers kregen een mooie oorkonde en een vermelding in de lijst met clubrecords.

Deel deze pagina: