Live Live

Clubkampioenschappen wedstrijdafdeling De Kempvis

Gepubliceerd: Maandag 01 juli 2019 21:34

Clubkampioenschappen wedstrijdafdeling De Kempvis

Naast de eigen zwemmers deden er ook een aantal gastzwemmers mee, hierdoor werd het een officiële wedstrijd. 

Spijkenisse - Zaterdag 30 juni vonden in het Rivierabad te Spijkenisse de jaarlijkse clubkampioenschappen van de wedstrijdafdeling van ZV De Kempvis plaats. De zwemmers jong en oud streden in de diverse leeftijdscategorieën om de titel van clubkampioen 2018-2019.


Naast de eigen zwemmers deden er ook een aantal gastzwemmers mee, hierdoor werd het een officiële wedstrijd en zijn de behaalde persoonlijke records ook officieel. Zoals altijd, was het weer een oergezellige wedstrijd waar onder aanmoedigingen van familie en bekende de zwemmers hun wedstrijden zwommen. De wedstrijd werd afgesloten met een estafette waar veel zwemmers en ouders aan meededen.

Tijdens de BBQ welke aansluitend georganiseerd in het clubhuis Het Kommetje, werden de clubkampioenen bekend gemaakt en werd de jaarlijkse progressieprijs uitgereikt. De progressieprijs 2018-2019 voor de dames ging naar Chiara Rovers en voor de heren naar Mike Boukes. Zij hebben deze prijs gekregen als compliment voor hun grootste verbetering van hun zwemtijden in het afgelopen jaar.

De titel van clubkampioen 2018-2019 in de diverse leeftijdscategorieën gingen naar: Sydney Vis, Hugo van den Berg, Julia Steenberg, Inge Lutz, Hidde Steenbergen, Féline Klop, Daan Jansen, Charlize Rovers, Simon van der Sluijs, Kim Rutters, Maurice Philips, Diana Noordermeer, Margueritha Slagboom en Joris Bezemer.

Deel deze pagina: